Find solbriller med UV-beskyttelse hos Holte Special Optik

 

Når det er ved at være sommer og solen begynder at stå mere og mere skarpt i horisonten, er det tid til at investere i et par gode solbriller med UV-beskyttelse, så du er bedst beskyttet mod den hårde UV-stråling, der særlig står på om sommeren herhjemme.

 

Der findes tre forskellige typer af UV-stråler, hvoraf to af disse når ned til jorden. Den sidste type bliver heldigvis fanget af ozonlaget. Det drejer sig om UV-A og UV-B stråler, der når ned til os, og særligt den sidste type skal du være påpasselig over for.

 

De bedste solbriller med UV-beskyttelse i Holte

 

For at give dine øjne den bedste form for beskyttelse mod disse UV-stråler, er det en god idé at investere i et godt par solbriller med UV-beskyttelse, som du kan gøre brug af i løbet af den danske sommer, og når du skal på ferie til udlandet.

 

Vi har et stort udvalg af solbriller i vores butik i Holte, og vi kan derfor kun anbefale dig at kigge forbi for at se de mange muligheder for solbriller hos os. Vi kan rådgive dig til at finde det bedste par, og vi følger altid med den seneste solbrillemode.

 

Husk også solbriller til skiferien

 

Selvom du skal på skiferie, er det vigtigt, at du husker at tage et par solbriller med UV-beskyttelse med ned til sneen.

 

Der sker nemlig det, at sneen reflekterer omkring 80% af strålerne fra solen tilbage til dig, og derfor er UV-strålerne endnu værre på skiferien. Det er også grunden til, at du kan blive såkaldt sneblind, hvis du ikke sørger for at beskytte dine øjne i sneen.

 

Uanset hvad kan vi hjælpe dig med at finde dit næste par solbriller her hos Holte Special Optik med vores store udvalg.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu