Find dine nye solbriller hos Holte Special Optik

 

Når solen skinner, kan det være svært at holde øjnene helt åbne, da de generelt set er ret følsomme over for meget sollys. Det er en meget smart mekanisme, at vores øjne forsøger at beskytte sig selv mod solens stråler, for det er nemlig ikke godt for dem at blive udsat for for meget sollys.

I solens stråler er der nemlig de harmfulde UV-stråler, der kan gå ind og skade vores sarte øjne. For at kunne eksistere udenfor, når solen skinner, er det derfor en rigtig god idé at anskaffe sig et par gode solbriller, så du kan beskytte dine øjne mod solens stråler.

Find de helt perfekte solbriller til dig hos os i Holte

 

Hvis du befinder dig tæt på Holte, så bør du lægge vej forbi vores butik, hvis du leder efter det helt rette par solbriller. Vi følger altid med i solbrillemoden og har et godt udvalg af flotte solbriller, der kan beskytte dig mod solens voldsomme stråler, samtidig med at du kan komme til at se godt ud med dine nye solbriller.

 

Det er meget nemmere at vælge det rette par, når du kan prøve dine solbriller i virkeligheden, og det kan du hos os i Holte Special Optik.

 

Solbriller er altid en god idé

 

Det er altid en god idé at have sine solbriller på, når man er udenfor. Og modsat rådene for at beskytte huden mod solens stråler, som siger at du ikke skal holde dig ude, når solen står højest på himmelen, så gælder det ikke for dine øjne.

 

Det er nærmest mere skadeligt for dine øjne, når solen ikke står højt på himmelen, og derfor er det ikke nogen dårlig vane altid at have sine solbriller på, når man befinder sig udenfor i solen.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu