Gør din hverdag nemmere med kontaktlinser fra Holte Special Optik

 

Hvis du er vant til at bruge briller eller generelt set bare er nysgerrig for at se, om du har behov for at få hjælp til dit syn i hverdagen, så kan det være en god idé at komme forbi os i Holte Special Optik for at lære meget mere om kontaktlinser og dine muligheder.

 

Når det kommer til kontaktlinser, er det naturligvis vigtigt at nævne, at det gør din hverdag meget nemmere. Når først du har taget dine kontaktlinser på om morgenen, kommer du slet ikke til at bemærke dem i løbet af dagen – det er dermed ligesom at have perfekt syn igen.

 

De forskellige typer kontaktlinser hos Holte Special Optik

 

Hos os i Holte kan du finde alle former for kontaktlinser, og vi har mulighed for at lære dig meget mere om forskellen på de forskellige typer, så du kan vælge de kontaktlinser, der passer bedst til dig og din situation.

 

Hvis du er nybegynder, når det kommer til linser, så anbefaler vi normalt at bruge 1-dagslinser. Som navnet antyder, kan de kun bruges én gang, og du smider dem derfor ud efter brug hver aften. Dagen efter tager du et nyt sæt kontaktlinser i.

 

Kontaktlinser til alle situationer

 

Kontaktlinser gør din hverdag meget nemmere, hvor briller tit er i vejen eller hvor du eksempelvis må tage dine briller af for at skifte til solbriller.

 

Med kontaktlinser løber du slet ikke ind i sådanne problemer, du kan blot leve dit liv helt som om du ikke havde nogle synsproblemer.

 

Hvis du ikke har lyst til at tage dine linser ud hver aften, kan du også få såkaldte døgnlinser, som du kan sove med om natten i op til 30 dage, før du skal skifte dem ud med et nyt sæt kontaktlinser.