Gør sommeren bedre: få solbriller med styrke hos Holte Special Optik

 

Når sommeren står for døren, og du skal have et nyt par solbriller, er det særligt irriterende, hvis du har nedsat syn. Standardsolbriller er nemlig helt uden styrke, og det gør det svært for alle med synsproblemer at finde et godt par.

 

Flere med briller vælger at få nogle små solglas, der kan klikkes uden på deres almindelige briller, men det er ikke en særlig pæn løsning, og det er heller ikke altid den bedste, da der ikke er ligeså god UV-beskyttelse i disse glas som der er i rigtige solbriller.

 

Få nye solbriller med styrke hos os i Holte

 

Men der er heldigvis en bedre løsning, og det er at få nogle solbriller med styrke i stedet for. Hos os i Holte Special Optik har vi et stort udvalg af solbriller med styrke, og du kan næsten få alle vores forskellige modeller af solbriller med styrke i glassene.

 

Det kommer til at gøre en kæmpe forskel for dig og gøre din sommer mange gange bedre end normalt. Du får nemlig mulighed for at få optimal beskyttelse mod solens stråler, samtidig med at du kan se ligeså godt som når du har dine almindelige briller på.

 

Gør din sommer bedre med nye solbriller

 

Vi har som sagt et stort udvalg af solbriller fra de mest kendte mærker, og på den måde kan du altså være med på den seneste solbrillemode, selvom du har dårligt syn og har behov for styrke i dine glas.

 

Den mulighed giver vi dig hos os i Holte Special Optik. Så hvis du går og leder efter et par solbriller med styrke, så kan vi kun anbefale dig at kigge forbi os i vores butik i Holte, så vi kan hjælpe dig med at få styrke i dine nye solbriller.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER