Styrk dit syn med synstræning fra Holte Special Optik

 

Der kan være mange grunde til, at du oplever problemer med dit syn. Der er naturligvis den mulighed, at du har fået forværret dit syn gradvist over en længere periode og har brug for briller.

 

Men det kan også godt være, at dine øjne simpelthen er blevet for svage og ikke formår at arbejde ordentligt sammen. Det kan føre til alle mulige underlige symptomer som at det eksempelvis er svært for dig at fokusere med dine øjne, med mindre du lukker det ene.

 

Samtidig kan du opleve problemer med at koordinere dine hænder og gribe ting, der kastes mod dig. Det kan tyde på, at dit samsyn ikke fungerer optimalt.

 

Synstræning i Holte

 

Ligesom med alle andre dele af kroppen, så kan du godt træne dit syn. Vi kalder det synstræning, og det er noget, du skal gøre 15-30 minutter hver dag for at træne dine øjne til bedre at arbejde sammen, så du kan få dit gode samsyn tilbage.

 

I rigtig mange tilfælde kan det gøre en stor forskel med synstræning. Det handler meget om at lave øvelser, der tvinger øjnene til at arbejde bedre sammen og koordinere korrekt. Hvis det er her, du har en svaghed, så vil du kunne opleve store forbedringer ved at træne dit syn.

 

Sæt tid af til at træne dine øjne

Det er vigtigt, at du tager dine øvelser seriøst, når du skal træne dine øjne. Hvis du oplever nogle symptomer på at dit samsyn ikke fungerer, så bør du komme forbi os i Holte, så vi kan hjælpe dig med at få lavet et program til din synstræning.

 

Det vil uden tvivl gøre det nemmere for dig at få trænet dine øjne tilbage i god form, og samtidig kan vi også hjælpe dig med nye briller eller linser.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING