Find din stil med nye briller fra Holte Special Optik

 

Hvis du tror, at du har brug for at få briller, så er det en rigtig god idé at komme forbi os i vores butik i Holte, så vi sammen kan undersøge dit syn og finde ud af, om du har behov for briller.

 

Har du behov for briller, så er det noget, der kommer til at blive en del af dit udseende, og som naturligvis skal passe til dig og din personlighed.

 

Ved at komme forbi os, kan du få hjælp til at finde din stil med nye briller og sørge for, at du kommer til at elske dit nye udseende med dine nye briller.

 

Bliv inspireret og find din stil med nye briller fra Holte Special Optik

 

Vi har en hel masse forskellige muligheder, når det kommer til briller i vores butik i Holte. Det er også her, du kan finde din stil og komme hjem med nogle briller, der bare passer perfekt til dig.

 

Der er mange forskellige ting, du skal tage stilling til, når du skal finde nye briller, der passer til din personlige stil. Vi kigger blandt andet på, hvilken ansigtsform du har og finder derefter nogle briller, der komplimenterer dig på bedste vis.

 

Find nogle briller i din farve

 

Det kan være svært at vælge, hvilken farve dine nye briller skal være. Der er mange, der generelt set går efter sorte briller, men det kan godt give en meget skarp kant i dit ansigt, og det er langt fra alle, der ønsker det.

 

Vi kan hjælpe dig med at finde din stil og dermed også den rette farve til dine nye briller. Hvis du eksempelvis har nogle særlige undertoner i din hud, kan vi finde en farve brille, der passer godt til dine naturlige farver.

DOWNLOAD STIL GUIDE