Få en grundig synsprøve hos Holte Special Optik

Hvis du i en længere periode har døjet med ondt i hovedet eller generelt set har følt, at du har haft svært ved at stille skarpt med dit syn, så kan det tyde på, at du burde få foretaget en grundig synsprøve.

Det er ganske normalt, at vores syn bliver værre og værre som tiden går, og det er gerne en udvikling, der sker så langsomt, at det kan være svært at lægge mærke til fra dag til dag. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med de små symptomer på, at dit syn ikke er, hvad det har været.

Få foretaget en synsprøve i Holte

Hos Holte Special Optik tilbyder vi at foretage en synsprøve, så du kan finde ud af, hvordan det står til med dig syn. Det er den bedste måde at blive undersøgt på, og uanset hvordan dit syn har ændret sig med tiden, kan vi hjælpe dig med at få enten briller eller kontaktlinser, der giver dig dit gode syn tilbage.

Det er en kæmpe forskel at kunne se igen, og når først du får et par briller på for første gang, vil du tænke hvorfor du dog ikke fik undersøgt dit syn noget før!

Vi kan også undersøge for bygningsfejl

Når du får foretaget en synsprøve hos os, sørger vi for at gå meget grundigt frem, så vi kan opdage alt, der er galt med dit syn. Det sker blandt andet ofte, at mange har bygningsfejl, der også er med til at forværre synet.

Vi kan sagtens korrigere for bygningsfejl med det rigtige par briller til dig, og efter vi har foretaget synsprøven kan vi give dig en testbrille, så du kan opleve hvordan det er at kunne se rigtigt. Så kom forbi vores butik og få testet dit syn.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.