Få hjælp til bedre nattesyn hos Holte Special Optik

 

Hvis du oplever, at dit nattesyn bliver værre og værre, så kan det være en god idé at komme forbi vores butik i Holte, så vi sammen kan finde ud af, hvad årsagen kan være. I nogle tilfælde drejer det sig om, at du har behov for briller.

 

Briller kan styrke dit nattesyn

 

Hvis du generelt set ikke ser ret godt, kan den rigtige brille være med til at styrke dit nattesyn såvel som dit helt almindelige syn.

 

Hos os i Holte Special Optik kan du komme forbi til en synstest så vi kan afgøre, om du har behov for at få briller i dagligdagen.

 

Kørebriller for bedre nattesyn i Holte

 

Hvis du særligt er nervøs for at køre bil i mørke, kan du også komme forbi os i Holte for at få en kørebrille med gult glas, der gør det nemmere for dig at styrke dit nattesyn.

 

Det er særligt ældre, der har brug for denne særlige kørebrille, men hvis du ikke bryder dig om at køre bil i mørke, så kan dette være en god løsning for dig. Vi står altid klar til at rådgive dig hos Holte Special Optik.

Oplever du syns-gener i dagligdagen eller når du kører bil når det er mørkt, er det en god idé at få tjekket synet og få en snak med din optiker om, hvad der er den bedste løsning for dig. Ring i dag og bestil tid til en snak og en synsprøve.