De bedste briller til arbejde finder du hos Holte Special Optik

Hvis du ofte oplever at have tørre og irriterede øjne efter endt arbejdsdag, eller du lider af hovedpine, når du kommer hjem, så kan det være tid til at overveje at få et par briller til arbejde, der kan hjælpe dig af med nogle af de kedelige symptomer.

Briller til arbejde foran computer i Holte

Hvis du eksempelvis bruger meget af din arbejdsdag foran en computerskærm, så kan det være med til at gøre dine øjne trætte. Du fokuserer nemlig på samme afstand hele dagen lang, og det udmatter dine øjne.

Derfor kan du få briller til arbejde foran en computerskærm – det vil vi normalt kalde for skærmbriller. Det kan gøre din arbejdsdag meget nemmere.

Briller til anderledes arbejde

Hvis du har et mere alsidigt job, hvor du fokuserer på en masse forskellige afstande dagen igennem, kan det være en god idé at få nogle briller med flerstyrket glas.

Det vil gøre din arbejdsdag mere behagelig og aflaste dine øjne, så du ikke skal lide så meget af hovedpine og andre gener fra at have anstrengt dine øjne for meget. Kig forbi vores butik i Holte og vælg dine nye briller til arbejde.

DOWNLOAD BROUCHURE OM SKÆRMBRILLER

Se mere på DANSK ERHVERVSOPTIK