Find briller i dansk design hos Holte Special Optik

 

Det er en stor beslutning at vælge det rette par briller, for du kommer til at skulle have dem på hver dag og dermed skal du selvfølgelig føle dig godt tilpas i dine briller og samtidig have nogen, der passer til din personlighed og til dit udseende.

 

Der findes rigtig mange forskellige mærker, når det kommer til briller, og hos Holte Special Optik har vi en hel masse forskellige muligheder til dig. Vi er stolte af også at have mange flotte briller i dansk design på hylderne, for de passer rigtig godt til de fleste mennesker og har en fantastisk god kvalitet.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Briller i dansk design kan findes i Holte

 

Vores briller i dansk design kan findes i vores butik i Holte, hvor du kan prøve brillerne på og blive rådgivet til at vælge de helt rigtige briller til dig og din ansigtsform.

 

Hvis du er til meget minimalistiske briller, så har vi mange muligheder i dansk design, der er lavet af fantastisk godt og stærkt materiale, som samtidig er meget let, så brillen er behagelig for dig at have på.

 

Vi har også briller i kraftigere stil, der kan være med til at ramme dit ansigt bedre ind. Der er rigtig mange muligheder, når det kommer til briller i dansk design.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Lad os finde de bedste briller sammen

 

Vi har mange års erfaring med at rådgive om de forskellige typer briller, der findes. Vi kan også være behjælpelige med at finde den bedste farve, der passer til din hudtone og som komplimenterer dig bedst.

 

Det vigtigste for os er, at du bliver glad for dine briller, og at de føles behagelige for dig at have på hver eneste dag. Og her kan briller i dansk design være en rigtig god løsning.