Holte Special Optik

Personlig rådgivning

Holte Special Optik er en selvstændig brillebutik.  Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder en individuel og personlig rådgivning. Når vi vejleder vores kunder, forsøger vi at lære dem at kende, så vi kan finde en løsning der afspejler deres personlighed til valg af brillestel

Få en hjemmesynsprøve

Det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor tilbyder vi også hjemmesynsprøver, hvor vi kommer hjem til dig og foretager synsprøven, hvis du er ramt af sygdom eller er gangbesværet.

Specialister med eget værksted

Hos Holte Special Optik er fagligheden altid i top. Vores team består af uddannede fagfolk, som har mange års erfaring i faget. Derudover har vi specialiseret os i synsundersøgelser og svagsyn. Vi bruger de sidste nye måleinstrumenter, når vi udmåler til briller og kontaktlinser. Vi bruger bl.a. et Fundus kamera til at tage billeder af øjet. Disse billeder bliver sendt videre til en øjenlæge, som foretager en screening for evt øjensygdomme. Vi tilpasser kontaktlinser og kan fremstille speciallinser, der passer til dine behov.

Vi indsliber selv glas til dit stel på eget værksted i butikken. Det betyder, at vores kunder kan få deres briller hurtigere kan få deres briller. Skulle uheldet være ude, kan vi også hurtigt reparere skader.

Vores udvalg

Vi køber selv brillestel og solbriller på messer, så derfor finder du ofte modeller hos os, som du ikke finder andre steder. Vi har altid de sidste nyheder inden for flotte og moderigtige brillestel. Vores store udvalg af solbriller beskytter 100 % mod solens skadelige stråler. Alle vores solbriller fås både med og uden styrke.

Vi vil gerne sikre os, at vores kunder får den bedste kvalitet, når de handler hos os. Derfor bruger vi altid verdens førende producenter inden for brilleglas.

Har du brug for nye briller eller kontaktlinser, en synsprøve eller råd og vejledning, så kig ind i butikken eller bestil en tid her på siden. Der er ingen trapper til og i butikken og gode parkeringsmuligheder uden for døren.