Find dine næste designerbriller hos Holte Special optik

 

Når det kommer til at skulle have briller, er det vigtigt at finde et par, som du virkelig elsker og som du har lyst til at tage på hver eneste dag.

 

Uanset om du leder efter briller med flerstyrkeglas, som du kan have på dagen lang og bruge til alle formål igennem dagen, eller du leder efter briller til når du skal læse, sidde foran computeren eller køre bil, så er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med dine nye briller og føler, at du ser godt ud.

Her finder du designerbriller i Holte

 

Hos os i Holte Special Optik ved vi, hvor meget det betyder for dig, at dine briller ser godt ud, er behagelige at have på og kan holde i mange år.

Derfor har vi spækket vores hylder med en masse flotte og forskellige designerbriller, som du kan komme forbi vores butik i Holte og prøve på.

 

Det er vigtigt at prøve brillerne på, så du er sikker på, at de sidder godt på dig og at du føler dig godt tilpas med dem på.

 

Vi kan hjælpe dig med at vælge dine næste briller

 

Uanset om du leder efter designerbriller eller er ligeglad med mærket på dine briller, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rette par.

 

Vi kigger på ting som eksempelvis din ansigtsform og stiller spørgsmål til hvilket udtryk du gerne vil opnå med dine nye briller.

 

Samtidig kigger vi også på din huds undertoner, så vi kan vælge en brille i en farve, der komplimenterer dig. Slutteligt sørger vi for, at brillen er behagelig for dig at have på, så du ikke kommer til at blive træt af dine nye briller. Så kom forbi os i Holte og find dine nye briller.