Sådan kan du finde det rette brillestel hos Holte Special Optik

 

Når du skal til at vælge et par briller, er det meget vigtigt, at du først får foretaget en synsprøve, så du ved hvilket glas du skal have i brillen. På den måde er du sikker på, at du kan se bedst muligt med dine nye briller.

 

Men når det kommer til selve udseendet af dine nye briller, så er der ikke nogen tvivl om, at det er dit brillestel, der gør den allerstørste forskel. Selve glasset kommer ingen til at lægge mærke til, men brillestellet bestemmer på mange måder, hvordan dine briller ser ud, når du tager dem på.

 

Hvad skal du vælge brillestel efter, når du besøger os i Holte?

 

Der er så mange forskellige muligheder, når du skal vælge brillestel, og det gør det til en stor beslutning. Hos os i Holte Special Optik kan vi hjælpe dig med at vælge det helt rette brillestel, der giver dig masser af selvtillid og som kan være med til at komplimentere dit udseende.

 

Vi hjælper dig blandt andet med at finde den bedste form på stellet, der passer bedst til din ansigtsform. Det samme gør vi med farven af brillen, så den passer til dig og til mange forskellige lejligheder.

 

Komfort er vigtigt

 

Naturligvis er det vigtigt, at vi sammen finder et brillestel, som du er glad for og som bringer det bedste frem for dit udseende.

Men det er også vigtigt at vælge et brillestel, der er behageligt at have på. Hos os i Holte Special Optik er vi eksperter i at rådgive dig til at vælge det bedste brillestel og finde et, der føles godt for dig at have på. På den måde ved vi nemlig, at du bliver gladest for dine nye briller i lang tid frem.