Mode

Efterårets brille-mode 2023

Efterårets brilletrends spænder bredt fra klassiske former såsom runde og cateye modeller til mere farverige og chunky brillestel, hvis du er til det mere vovede look.
Både runde og cateye briller findes i dag i mange forskellige varianter.

Runde briller kan f.eks have et tvist af et ovalt udtryk. Det er med til at blødgøre det runde look samtidig med at stængerne kan være placeret i forskellige ”højder” på den runde model. Højden på stængerne afgør hvor højt brillen sidder på ansigtet
Runde briller kan blødgøre kantede træk som f.eks. firkantede kæbelinjer eller fremtrædende kindben. Hvis du har et rundt ansigt, skal du være opmærksom på, at kanterne på disse glas kan få dit ansigt til at se rundere ud.
Cateye briller er også med til at definere efterårets brille-hits. De cateyede former giver brillen et meget feminint look og i år ses cateye briller i mange farver. Derudover er det populært at mikse materialer hvor f.eks selve stelfronten er i acetat og stængerne i aluminium. Det giver brillen ekstra elegance og lethed.

Transparente acetat stel er også et hit dette efterår. Transparente farver giver brillen en lethed selvom stellet er kraftigt. Ønsker du at give brillen en ekstra dimension kan du vælge at bestille glassene med en let toning. Det gør brillen mere cool at se på.
Men uanset brilletrend så er det vigtigt at du føler dig ”hjemme” i dit brillevalg. En brille skal passe til dit behov og din personlighed. Er du i tvivl om hvad der klæ´r dig står vi altid klar til personlig rådgivning og en snak om dit brillebehov.

Læg turen forbi én af vores butikker – hos os har vi øje for dig.